Antena 3 CNN Show Tabloid Cornel Galeș s-a însurat în secret? Detaliul care-l trădează

Cornel Galeș s-a însurat în secret? Detaliul care-l trădează

Cornel Galeș s-a însurat în secret? Detaliul care-l trădează
03 Ian 2018   •   09:14

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de blonda misterioasă în Asia de sud. Cei doi îndrăgostiți s-au îmbarcat pe un gigantic vas de croazieră și s-au bucurat de o vacanță de vis peste mări și țări. Într-una dintre imaginile publicate pe rețelele de socializare însă, pare că cei doi s-au căsătorit în rit indian.

După ce și-au petrecut Revelionul în Emiratele Arabe Unite, Cornel Galeș și Viviana, „șefa sa de la serviciu”, și-au continuat itinerariul pe continentul asiatic și au ajuns în India, unde pare că vrut mai mult decât să viziteze paradisul tropical, scrie click.ro.

Într-unul dintre selfie-urile publicate pe o rețea de socializare, fostul soț al Ilenei Ciuculete și Viviana au pictate pe frunte câte o pată roșie, denumită în cultura hindusă „bindi” și care simbolizează uniunea spirituală și trupească dintre un bărbat și o femeie. „Bindi” mai este considerat și ca fiind „al treilea ochi” sau „ochiul magic”, având o puternică încărcătură spirituală, dar în societatea, semnul este similar verighetei la creștini, arătând că femeia respectivă este căsătorită.

×
Subiecte în articol: cornel gales casatorie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close