Antena 3 CNN Show Tabloid Cum a reacționat fiica lui Cristian Boureanu după ce a aflat despre scandalul în care este implicat tatăl ei

Cum a reacționat fiica lui Cristian Boureanu după ce a aflat despre scandalul în care este implicat tatăl ei

Cum a reacționat fiica lui Cristian Boureanu după ce a aflat despre scandalul în care este implicat tatăl ei
Sursa foto: Foto: Laura Dinca/Facebook
09 Iun 2017   •   16:54

Scandalul dintre Cristian Boureanu și fiica lui nu reprezintă o noutate pentru nimeni. În ciuda problemelor dintre cei doi, surse din anturajul fostului parlametar, citate de click.ro, au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona pieţei Charles de Gaulle.

Maşina în care se afla Boureanu, împreună cu iubita şi cu şoferul său, a fost oprită de poliţişti la un control de rutină. Fostul parlamentar a început să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe.

Nu este prima oară când Boureanu este acuzat de agresiune. Fostul parlamentar a primit acuzații similare chiar din partea propriei fiice. În acest caz, procurorii au început urmărirea penală a fostului parlamentar Cristian Boureanu, acesta fiind acuzat de rele tratamente aplicate minorului.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close