Antena 3 CNN Show Tabloid Dani Mocanu, trimis la muncă, la DSP Argeș! Manelistul, condamnat la 9 luni de închisoare

Dani Mocanu, trimis la muncă, la DSP Argeș! Manelistul, condamnat la 9 luni de închisoare

Dani Mocanu a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost prins circulând cu permisul suspendat de 3 ori în aceeași zi.

Dani Mocanu, trimis la muncă, la DSP Argeș! Manelistul, condamnat la 9 luni de închisoare
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2021   •   13:30

 

Manelistul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare după ce pe 24.08.2020, a fost surprins circulând fără permis de 3 ori în aceeași zi. 

Dani Mocanu a fost prins de poliție vara trecută conducând cu permisul suspendat prima dată la ora 04:00 dimineața, apoi la 16:00 și 16:44. Pentru prima ”abatere”, Mocanu a fost achitat, însă nu și pentru celalalte două.

Manelistul va trebui să presteze muncă neremunerată timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești. De asemenea, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, el va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Cântărețul are mai multe dosare pe rol, în acest moment

În temeiul art. 91 şi art. 92 Cod penal: Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 (doi) ani care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În temeiul art. 93 alin. 1 Cod penal: Pe durata termenului de supraveghere inculpatul M. D. trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă.

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

În temeiul art. 93 alin. 2 Cod penal: Obligă inculpatul să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. 

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu dsp
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close