Antena 3 CNN Show Tabloid Emilia Dorobanțu, despre aventura dintre soțul ei și Maria Constantin: Nu pot să-l apăr

Emilia Dorobanțu, despre aventura dintre soțul ei și Maria Constantin: Nu pot să-l apăr

Emilia Dorobanțu, despre aventura dintre soțul ei și Maria Constantin: Nu pot să-l apăr
06 Sep 2017   •   16:36

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Emilia Dorobanțu rupe tăcerea, după ce Marcel Toader a declarat că soțul ei, Cătălin Tutilescu, și Maria Constantin ar fi avut o aventură.

Emilia a vorbit despre aceste acuzații, despre familie, despre felul în care ea și Cătălin au fost implicați în acest scandal mediatic. Întrebată dacă este adevărat faptul că soțul ei s-a iubit cu Maria Constantin, cântăreața a răspuns că nu are dovezi și nu poate nici să confirme, dar nici să infirme informația, scrie click.ro.

„Am discutat de mai multe ori (cu soțul, n.r.) și până la urmă sunt niște afirmații care nu sunt susținute de niște probe, așa că eu nici nu pot să îl acuz pe soțul meu, dar nici nu pot să vin acum î fața telespectatorilor și să-l apăr și să spun că soțul meu nu a făcut așa ceva, pentru că nimic nu este concret în acest moment”, a declarat ea.

În plus, Emilia a recunoscut că știa de relația anterioară pe care Cătălin a avut-o cu Maria. „Eu știam de o relație anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu am avut niciodată și nu am elemente care să mă conducă la concluzia că ar fi avut o relație cu ea și după ce noi ne-am căsătorit”, a mai explicat artista.

×
Subiecte în articol: Maria Constantin
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close