Antena 3 CNN Show Tabloid Hărţuitoarea lui Badea: Nu m-am dus neinvitată! El m-a chemat repetat şi insistent!

Hărţuitoarea lui Badea: Nu m-am dus neinvitată! El m-a chemat repetat şi insistent!

Hărţuitoarea lui Badea: Nu m-am dus neinvitată! El m-a chemat repetat şi insistent!
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Iun 2011   •   23:30

Profesoara de limba română care îl hărţuieşte pe Mircea Badea susţine că realizatorul TV a chemat-o la el acasă în urmă cu o noapte, când nici poliţiştii nu au putut să o ia de la uşa lui, a spus aceasta, miercuri, la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

"Eu am fost chemată în mod repetat şi insistent, chiar dacă (Mircea Badea - n.r.) a fost limbajul aluziv, cifrat. N-a fost asta în mintea şi imaginaţia mea. Au fost în mod repetat şi insistent semnale în acest sens, greşeala a fost că nu le-am înţeles eu întotdeauna", susţine profesoara de română.

Femeia este foarte convinsă că tot ceea ce spune nu este un scenariu, pentru că ar fi prea multe coincidenţe. "De doi ani de zile şi formulele de final (ale emisiunii "În gura presei" - n.r.) îmi sunt adresate, inclusiv fraza "Bine, pa!".

Mai mult, femeia este gata să fie testată cu detectorul de minciuni.

 

Profesoara de română susţine că la începutul anului şcolar şi-a făcut şi analizele, inclusiv cele de natură psihică, şi sunt bune.

"Analizele de natură psihică le-am făcut la începutul anului şi sunt în regulă. E păcat după 25 de ani de muncă serioasă să se facă şi o aluzie în acest sens. Sunt o femeie care a primit semnale de la omul pe care îl iubeşte şi de care credea că este iubită", spune cadrul didactic.

Femeia care îl hărţuieşte pe Mircea Badea este profesoară de limba română la liceul la care a învăţat vedeta Antenei 3.
 

Marţi seara, la emisiunea "În gura presei", Mircea Badea a povestit telespectatorilor că a trăit clipe de coşmar, târziu în noapte, după ce femeia care nu-i dă pace a venit la el la uşă.


×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close