Antena 3 CNN Show Tabloid Lindsay Lohan face acuzații grave în presa din Rusia, la adresa fostului logodnic: ”M-am temut că îmi va arunca acid pe față!”

Lindsay Lohan face acuzații grave în presa din Rusia, la adresa fostului logodnic: ”M-am temut că îmi va arunca acid pe față!”

Lindsay Lohan face acuzații grave în presa din Rusia, la adresa fostului logodnic: ”M-am temut că îmi va arunca acid pe față!”
Sursa foto: Foto:Lindsay Lohan/Facebook
22 Sep 2016   •   14:46

Lindsay Lohan a afirmat recent că s-a temut ca fostul ei logodnic să nu-i arunce cu acid pe față, în timpul relației lor zbuciumate.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 30 de ani, a afirmat într-un interviu că a pus capăt logodnei toxice cu playboy-ul rus Egor Tarabasov după mai multe episoade de violență.

"Am mers la culcare și el a intrat în casa mea și a început să mă sugrume. M-am temut că mă va stropi cu acid pe față”, a spus Lindsay Logan, în interviul pentru televiziunea rusă Channel One, pentru care a primit 650.000 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Cu toate acestea, Lindsay nu a formulat acuzații oficiale împotriva fostului ei logodnic.

"Am sărit la balcon și am strigat cu toată puterea: Încearcă să mă omoare, cheamă poliția!", a mai spus tânăra actriță.

O sursă din televiziune a declarat Tarabasov ar fi sunat-o pe actriță înainte de interviu, spunându-i să nu apară la televizor.

×
Subiecte în articol: Lindsay Lohan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close