Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitura primită de Ilie Năstase. Ce a decis Brigitte, după patru ani de căsnicie

Lovitura primită de Ilie Năstase. Ce a decis Brigitte, după patru ani de căsnicie

Lovitura primită de Ilie Năstase. Ce a decis Brigitte, după patru ani de căsnicie
20 Mar 2017   •   19:21

Soția lui Ilie Năstase a decis să nu se mai cufunde în muncă și să-și plângă de milă din cauza problemelor, ci să trăiască la maximum cât mai are timp. Așadar, în ultima vreme, Brigitte Năstase, neînsoțită, a devenit extrem de mondenă, scrie Libertatea.

Dacă până acum Brigitte Năstase încerca să demonstreze că este partenera ideală pentru Ilie Năstase și își petrecea timpul fie pe șantier, alături de muncitori, fie acasă cu cei mici, de ceva vreme, bruneta a ajuns la concluzia că viața este mult prea scurtă pentru a se lăsa influențată de probleme.

Așa că, a decis ca atunci când Ilie nu o ia la vreo sindrofie sau în vreo vacanță, să nu stea închisă în casă, ci să iasă la distracție. Această schimbare a survenit încă de la începutul acestui an, când sora ei, Cristina, stabilită în Italia, a venit pentru câteva zile în România și au ieșit aproape în fiecare seara împreună.

După ce a simțit gustul petrecerilor de noapte din Capitală, Brigitte a decis să facă din asta un mod de viață. Chiar dacă stă în club doar câteva ore, pentru brunetă este suficient, mai ales că este înconjurată de prietenele ei.

Brigi este hotărâtă să continue astfel, chiar și în condițiile în care Ilie Năstase nu se arată dispus să o însoțească. Brigitte a declarat că o dată cu trecerea pragului de 40 de ani este hotărâtă să-și schimbe complet percepția asupra viații și să nu se mai lase doborâtă nici de problemele de sănătate, nici de cele în căsnicie.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close