Antena 3 CNN Show Tabloid Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un cunoscut prezentator TV

Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un cunoscut prezentator TV

Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un cunoscut prezentator TV
11 Sep 2017   •   13:09

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, un prezentator TV cunoscut din România face o declarație incendiară.

Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, a povestit că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol,, potrivit Click.ro.

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”. Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”.

Prezentatorul Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader.

"Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!
 

×
Subiecte în articol: Maria Constantin
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close