Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Anghel, în plină formă. Cum a reușit să slăbească în timp record. ”Sunt într-un program”

Monica Anghel, în plină formă. Cum a reușit să slăbească în timp record. ”Sunt într-un program”

Monica Anghel, în plină formă. Cum a reușit să slăbească în timp record. ”Sunt într-un program”
15 Noi 2017   •   08:31

Monica Anghel şi-a schimbat stilul de viaţă şi a reuşit să slăbească în timp record opt kilograme. Vedeta arată şi se simte foarte bine, datorită unuui program, de care se declară foarte mulţumită şi a declarat că este recuperată din punct de vedere al coloanei.

"Da, am slabit. Sunt intr-un program extrem de misto, se cheama good life, l-am descoperit la clinica la care fac recuperare si tot soiul de lucruri. Ma simt extraordinar de bine, sunt recuperata din punct de vedere al coloanei vertebrale, si asta datorita doamnei Profesor Sidenco, 98%.

 Sigur ca atunci cand se schimba vremea te mai doare una, alta, dar asta n-are legatura cu operatia, cu recuperarea, cu nimic, ca ma dureau si inainte. Am slabit 8 kilograme intr-o luna si jumatate. Nu este un regim special, nu este o dieta, este un mod de viata pe care-l discut saptamanal cu nutritionistul. In aceasta echipa sunt foarte multi oameni: nutritionistul, endocrinologul, fizioterapeutul, chinetoterapeutul, psihologul si dermatologul, dermato-cosmetica. Deci ma simt din ce in ce mai bine. din toate punctele de vedere.

In regimul asta de viata mi se permite sa mananc orice. Daca vreau eu, bine. E o chestie pe care eu vreau sa o fac sau nu vreau sa o fac. Nu e nimic obligatoriu. Daca vrei sa mananci o prajitura, ok, o mananci. Doar ca eu ma gandesc ca muncesc in fiecare zi. Fac cate doua ore de sport, de chinetoterapie, ma scol in fiecare dimineata la 5.30 pentru ca sunt primul pacient care ajunge la clinica. La ora 7.30 cel tarziu sunt acolo. Imi incep dimineata cu o cafea alaturi de minunatele doamne din clinica. Deci viata este exceptionala. Dimineata e toata ocupata, dupa amiaza am timp de baietelul meu, de familie. E ok, mi-am organizat timpul in asa fel incat sa pot sa fac lucruri si pentru mine, si pentru familia mea. Pentru ca e ca in avion, stii? Intai trebuie sa-ti pui tie masca sa poti sa respiri, ca sa poti sa-i ajuti pe ceilalti.", a declarat pentru wowbiz.ro, Monica Anghel.

×
Subiecte în articol: monica anghel dieta
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close