Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Columbeanu nu se ţine de cuvânt. Trebuia să-i lase fetiţa lui Irinel, dar a plecat din ţară

Monica Columbeanu nu se ţine de cuvânt. Trebuia să-i lase fetiţa lui Irinel, dar a plecat din ţară

Monica Columbeanu nu se ţine de cuvânt. Trebuia să-i lase fetiţa lui Irinel, dar a plecat din ţară
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2011   •   19:47

Monica Columbeanu una spune şi alta face! Vrea să-i lase copilul lui Irinel, dar nu găseşte timp pentru asta. Astăzi, când trebuia să se întâlnească la notar cu soţul ei, a dispărut. Cei doi ar fi trebuit să semneze un act prin care, temporar, Monica Columbeanu îi lăsa fetiţa omului de afaceri. Cel mai probabil, Monica e din nou plecată în Statele Unite.

Disperat, uimit, năucit. Aşa spune că s-a simţit la prânz Irinel Columbeanu. Se pregătea să plece la notar să se vadă cu soţia sa, când a primit un telefon-surpriză. Jurnaliştii l-au întrebat dacă ştie ceva de plecarea în Statele Unite a Monicăi Columbeanu. Nu avea habar! Pentru că s-a temut că Monica a plecat cu Irina, fetiţa lor de 4 ani, a sunat la grădiniţă.

A încercat să dea de Monica. La telefon i-a răspuns mesageria vocală. La e-mailuri, n-a primit niciun răspuns. Aşa că s-a dus direct la notar. Doar stabilise cu Monica să semneze actul prin care copilul rămânea în grija lui.

Irinel Columbeanu a semnat convenţia, dar ea nu e valabilă fără semnătura Monicăi. Cei doi au stabilit condiţiile în care omul de afaceri îşi poate lua copilul la Izvorani chiar de ziua lui, când Monica şi Irina i-au făcut o vizită-surpriză.

Dar, pare să nu fi fost suficient pentru Monica. Ea ar fi plecat în această dimineaţă în Statele Unite.

Irinel Columbeanu nu a vrut să spună dacă ceea ce i-a cerut personal Monica în schimbul copilului e ceea ce solicitase prin avocaţi: omul de afaceri să nu mai vorbească deloc cu presa, să o primească oricând la Izvorani, iar Irina să vină la pachet cu bunica acasă la tată.

 

×
Subiecte în articol: monica columbeanu Irina divort custodie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close