Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Roman a reacționat, după ce a văzut că i se făceau fotografii Ilenei Ciuculete, în sicriu. ”Niște oameni...”

Oana Roman a reacționat, după ce a văzut că i se făceau fotografii Ilenei Ciuculete, în sicriu. ”Niște oameni...”

Oana Roman a reacționat, după ce a văzut că i se făceau fotografii Ilenei Ciuculete, în sicriu. ”Niște oameni...”
19 Mar 2017   •   10:51

Ieri, regretata Ileana Ciuculete a fost condusă pe ultimul drum, iar printre cei care au condus-o s-a numărat şi Elena Merişoreanu, buna ei prietenă, scrie CanCan.

Însă, cântăreaţa a stârnit valuri de comentarii după ce a început să o fotografieze pe Ileana Ciuculete în sicriu, chiar în biserică. Merişoreanu a băgat mâna în buzunar, a scos telefonul mobil şi a pozat trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete, gest la care puţini se aşteptau. Interpreta a vrut astfel să aibă o ultimă amintire cu prietena sa, astfel explicându-se gestul ei.

Oana Roman însă a fost de altă părere, după ce a văzut o fotografie în care apare şi Elena Merişoreanu chiar în timp ce fotografia sicriul, având o reacţie dură pe contul ei de Facebook: "Asta este din păcate, o parte din spiritul unic românesc..Nişte oameni care fac poze unui mort în sicriu! Nu cred că aşa ceva se mai întâmplă undeva, pe această planetă!". Însă, un prieten virtual nu a fost de acord cu Oana, dându-i replica: "La fel de odioase sunt şi selfiurile pe patul de spital cerşind milă şi likeuri, patetic!".

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close