Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situație în cazul divorțului între Maria Constantin și Marcel Toader

Răsturnare de situație în cazul divorțului între Maria Constantin și Marcel Toader

Răsturnare de situație în cazul divorțului între Maria Constantin și Marcel Toader
08 Sep 2017   •   18:02

Marcel Toader și Maria Constantin divorțează, însă asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvăluirile despre lucurile mai puțin bune din relația lor curg pe bandă rulantă, și iată că o nouă acuzație lansată de afacerist este pe cale să se confirme.

Mara Bănică a intrat în direct la Xtra Night Show și a făcut lumină cu privire la declarațiile despre presupusele filmulețe erotice cu care Maria Constantin ar fi fost șantajată de amant.

„Acum patru ani, când eram mega pornită pe Marcel și nu îl cunoșteam așa cum cred că îl cunosc acum, am avut o întâlnire cu un prieten care, mă rog, este funcționar al statului, nu vreau să-l implic că n-are rost, care a venit împreună cu Cătălin Tutilescu la Serghei (invitat, deasemenea, în platou, n.r) la restaurant, că lumea e foarte mică. Și, din vorbă-n vorbă, stând noi la povești și vinul bun la Serghei pe vremea când avea cârciumă, limbile s-au despletit și eu am auzit această poveste șocantă la vremea respectivă pentru mine legată de Maria Constantin”, a declarat Mara, potrivit click.

„Da, am văzut filmulețele... în ipostaze nelalocul lor”, a mai spus ea. „Eu am fost la un pas să le iau atunci, însă din telefoanele pe care le-am dat colgilor, nu era nimeni interesat. De ce? Marcel abia se căsătorise cu Maria, sau mă rog, nu se căsătorise, era... formaseră un cuplu și mi s-a motivat «Mă, e aiurea, ce să dăm acum». Nici nu se puteau da pe TV, deci n-a fost o miză, dar povestea din spatele lor este arhicunoscută”, a relatat jurnalista.

Mai mult decât atât, Mara Bănică a văzut îndeaproape ce gen de relație era între Maria și bărbatul cu care apărea în filmulețe, astfel că nu s-a putut să spună niște lucruri oarecum depreciative la adresa ei. „Din cum l-am simțit eu pe acest bărbat vizavi de Maria Constantin, e că pentru el a fost sau mai era din când în când o relație pur sexuală, am simțit că nu dă doi bani pe ea ca femeie, că nu o respectă, iertați-mă că vă spun asta, dar era o femeie cu care se mai culca din când în când. (...) Este o femeie de consum”, a declarat ea.

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close