Antena 3 CNN Show Tabloid Tuncay, reacție surprinzătoare după ce s-a scris că s-a mutat cu fosta sa asistentă: „Nu văd niciun motiv de a o ascunde”

Tuncay, reacție surprinzătoare după ce s-a scris că s-a mutat cu fosta sa asistentă: „Nu văd niciun motiv de a o ascunde”

Tuncay, reacție surprinzătoare după ce s-a scris că s-a mutat cu fosta sa asistentă: „Nu văd niciun motiv de a o ascunde”
Sursa foto: Foto: Tuncay Ozturk/Facebook
03 Oct 2017   •   15:19

Tuncay Ozturk a avut o primă reacție, pe Facebook, după ce presa tabloidă a scris că s-a mutat împreună cu fosta sa asistentă, aceeași femeie pentru care ar fi fost părăsit de Andreea Marin.

”Astazi am vazut stirile in care spuneau ca sunt implicat intr-o relatie si ca ne-am mutat impreuna. Vreau sa punctez din nou, nu am avut nicio alta relatie dupa cea precedenta care s-a terminat anul trecut si nici nu am vreo relatie momentan cu cineva.

Cand am o relatie nu vad nicio problema in a o prezenta cuiva pentru ca nu vad niciun motiv de a o ascunde dupa cea precedenta care s-a sfarsit anul trecut si de asemenea, nu vad nicio problema in a ma intalni cu prietenii oricand. Acest lucru nu inseamna ca am o relatie cu toti dintre ei.

In stiri doar vedeti o cladire unde sunt foarte multe cabinete dentare si puteti vedea in ultima postare de pe facebook, acum 5 zile unde este cabinetul si cu siguranta voi merge acolo pentru alte vizite pentru a-mi continua tratamentele”, a scris Tuncay, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Tuncay Ozturk
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close