Antena 3 CNN Show Topul bogaților de pe Instagram. Câte milioane primesc Cristiano Ronaldo sau Dwayne Jhonson pentru o singură postare

Topul bogaților de pe Instagram. Câte milioane primesc Cristiano Ronaldo sau Dwayne Jhonson pentru o singură postare

Vedete internaţionale primesc milioane de dolari pentru o postare pe reţelele de socializare. Cristiano Ronaldo sau Dwayne Jhonson sunt dintre cei mai bine plătiţi pentru a promova produse pe internet. Anul 2021 a scos-o pe celebra Kim Kardashian din top 5 al celor mai bogate vedete din activitatea online. Să aflăm cât de mulţi bani câştigă starurile internaţionale!

Topul bogaților de pe Instagram. Câte milioane primesc Cristiano Ronaldo sau Dwayne Jhonson  pentru o singură postare
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Murgilă    |    31 Dec 2021   •   13:41

1,6 milioane de dolari primeşte Cristiano Ronaldo pentru fiecare postare pe Instagram. Fotbalistul are mai mulţi fani decât are Rusia cetăţeni şi are milioane de aprecieri la fiecare postare. Cristiano Ronaldo încasează din Instagram mai mult decât principalul lui rival, Messi, care este pe locul al şaptelea.

Anul trecut Dwayne Johnson ocupa locul 1 în acest clasament, dar situația s-a schimbat între timp. Actorul este acum pe locul al doilea şi primește aproximativ 1,52 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său.

Cântăreața Ariana Grande este în top 3. Cu 256 de milioane de fani, artista câştigă 1,51 milioane de dolari pentru o postare.

În clasament este şi Kyle Jenner, cea care a deținut recordul în 2019. Acum este pe locul 4 cu 1,49 milioane de dolari

În top 5, pe Instagram, este şi cântăreaţa Selena Gomez care încasează 1,46 milioane de dolari pentru o postare pe Instagram.

 

×
Subiecte în articol: Instagram Cristiano Ronaldo
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close