Antena 3 CNN Sport Alte sporturi A obţinut argintul la JO de la Beijing datorită substanţelor interzise. Ciclistul Rebellin, depistat pozitiv

A obţinut argintul la JO de la Beijing datorită substanţelor interzise. Ciclistul Rebellin, depistat pozitiv

A obţinut argintul la JO de la Beijing datorită substanţelor interzise. Ciclistul Rebellin, depistat pozitiv
Sursa foto: davide rebellin
29 Apr 2009   •   11:06

Davide Rebellin, ciclist italian al echipei Diquigiovanni, a fost depistat pozitiv cu substanţe interzise în urma unui test făcut în 2008 în China, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing. De altfel, italianul a şi câştigat medalia de argint la cursa în linie de la competiţia olimpică, ajutat, bineînţeles, suplimentar de doctorii fără scrupule.
Comitetul Olimpic Italian a anunţat marţi printr-un comunicat de presă că un sportiv din Italia a fost descoperit pozitiv la un test obişnuit, dar nu a oferit mai multe informaţii. Totuşi, presa din Italia a descoperit, potrivit Mediafax, că Davide Rebellin este cel care a apelat la condamnabila soluţie.
Sportivul are o vârstă destul de înaintată, 37 de ani, dar acest lucru nu-l împiedică să ocupe locul al doilea în clasamentul mondial al Uniunii Cicliste Internaţionale. Rebelli a câştigat, de curând, potrivit sursei citate, cursa de o zi ce la Flache Wallonne.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close