Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Boss-ul McLaren, Martin Whitmarsh: "Hamilton îl poate depăşi pe Schumacher"

Boss-ul McLaren, Martin Whitmarsh: "Hamilton îl poate depăşi pe Schumacher"

Boss-ul McLaren, Martin Whitmarsh: "Hamilton îl poate depăşi pe Schumacher"
Sursa foto: Lewis Hamilton
26 Ian 2009   •   16:51

Noul preşedinte al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, Martin Whitmarsh, susţine că pilotul echipei sale şi campionul mondial Lewis Hamilton are un potenţial incredibil, care l-au putea face să îl depăşească inclusiv pe Michael Schumacher.
Pentru a reuşi acest lucru, britanicul Hamilton, în vârstă de 24 de ani, ar trebui să câştige opt titluri mondiale de Formula 1, germanul având "doar" şapte. Începutul carierei sale este, totuşi, foarte promiţător, el devenind campion mondial la prima participare în "Marele Circ".
"Da, are în mod evident potenţialul să reuşească asta. Dar el nu va recunoaşte pentru că este prea modest, şi ce a reuşit Michael este extraordinar. Dar în cazul marilor campioni, nu se pune problema de a egala recorduri, ci de a le bate", a declarat Whitmarsh despre pilotul său, potrivit eurosport.yahoo.com.
"Cel mai important la Lewis este faptul că este încă foarte tânăr şi că nu şi-a atins vârful ca pilot. Probabil că acest lucru îi îngrijorează foarte mult pe ceilalţi competitori", a adăugat, cu mândrie, Whitmarsh, care i-a luat, de curând, locul de preşedinte al McLaren după retragerea lui Ron Dennis.
În ceea ce-l priveşte, Hamilton a declarat la prezentarea noului monopost al echipei sale că anul 2009 este un nou început, fiind ocazia perfectă de a-şi stabili din nou anumiţe ţeluri pe care vrea să le îndeplinească.
Foto: www.mediabistro.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close