Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto David Coulthard surprinde: "Force India ar putea produce o mare surpriză în acest sezon"

David Coulthard surprinde: "Force India ar putea produce o mare surpriză în acest sezon"

David Coulthard surprinde: "Force India ar putea produce o mare surpriză în acest sezon"
Sursa foto: David Coulthard
11 Feb 2009   •   18:06

Fostul pilot de Formula 1 de la McLaren Mercedes şi Red Bull, scoţianul David Coulthard, consideră că una dintre echipele care ar putea impresiona în noul sezon al competiţiei ar putea fi Force India. Totuşi, ar fi o mare supriză ca vorbele britanicului să se adeverească, măcar datorită faptului că team-ul indian nu a reuşit nici un punct în "Marele Circ" în sezonul care s-a încheiat cu victoria lui Lewis Hamilton.
Prezent în Dubai, unde echipele de Formula 1 îşi testează bolizii cu care vor aborda competiţia din acest an, Coulthard a evaluat performanţele monoposturilor, spunând că aşteaptă cu nerăbdare să vadă şi maşina Force India, care, probabil, pregăteşte o mare surpriză. Team-ul asiatic urmează să pună capăt misterului care învăluie monopostul la sfârşitul acestei luni.
?Force India ar putea produce şocul în acest sezon. Au un pilot experimentat, Giancarlo, şi acesta poate ajuta mult echipa? a declarat Coulthard, potrivit autof1.ro.
Echipa indiană a fost departe de a reuşi anul trecut performanţele pe care Coulthard le prevede pentru anul acesta. În 2008, asiaticii nu au reuşit se obţină nici un punct în "Marele Circ", deşi au fost aproape să producă supriza în cursa de la Monaco, unde pilotul Adrian Sutil a ratat locul al cincilea doar din ghinion, fiind scos în decor de Kimi Raikkonen de la Ferrari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close