Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Fernando Alonso vine la Ferrari din 2011

Fernando Alonso vine la Ferrari din 2011

Fernando Alonso vine la Ferrari din 2011
28 Dec 2008   •   15:28

Pilotul iberic Fernando Alonso de la Renault şi scuderia Ferrari au semnat un contract pe patru sezoane valabil din anul 2011. Înţelegerea ar fi încă secretă, scrie Gazzetta dello Sport.
Dublu campion la Formula 1, spaniolul nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a merge la echipa italiană, iar, recent, preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a alimentat zvonurile când a refuzat să excludă o posibilă venire a spaniolului.
Publicaţia italiană scrie că acordul are câteva clauze de scăpare pentru ambele părţi, dar adăugă că Alonso ar putea veni la Ferrari încă din 2010, dacă campionul din 2007, Kimi Raikkonen dezamăgeşte în continuare.
Dimpotrivă, Alonso a impresionat la Renault, în pofida faptului că nu a avut o maşină competitivă. El a câştigat două curse- Singapore şi Japonia, şi a terminat pe locul cinci pentru Renault, cu care a devenit campion în 2005 şi 2006 . Ferrari are contract cu Raikkonen Felipe Massa până la finalul anului 2010, iar Alonso va alerga pentru Renault aceeşi perioadă de timp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close