Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Kimi Raikkonen a făcut primele teste cu maşina Citroen C4 cu care va concura în WRC

Kimi Raikkonen a făcut primele teste cu maşina Citroen C4 cu care va concura în WRC

Kimi Raikkonen a făcut primele teste cu maşina Citroen C4 cu care va concura în WRC
Sursa foto: kimi raikkonen
15 Ian 2010   •   15:24

Pilotul finlandez care, de curând, a început o carieră în Campionatul Mondial de Raliuri, şi-a cunoscut săptămâna aceasta, colegii şi inginerii de la Citroen Junior Team. Raikkonen a făcut, de asemenea, câteva teste pe o pistă a constructorului auto de la Satory, din Franţa. Pregătirile la echipele Citroen şi Citroen Junior Team sunt în toi, având în vedere că prima etapă a WRC este programată peste nici o lună, în Suedia.
Debutul lui Raikkonen în WRC, făcut la cursa din Finlanda, nu a fost unul foarte fericit, el pierzând controlul asupra maşinii şi ieşind în decor, răsturnându-se. Finlandezul speră că va avea o evoluţie mai bună când va pilota o maşină Citroen C4, împreună cu copilotul Kaj Lindstrom.
"Mi-a făcut mare plăcere să cunosc echipa mai bine pentru prima oară. A fost bine să încerc lucruri noi. Abia aşteptam să văd cum reaţionează maşină când îi schimbam unele din setări. Acum aştept cu nerăbdare să mă întorc la volanul maşinii C4", a declarat Raikkonen pentru site-ul oficial WRC.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: WRC
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close