Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Loeb a început sezonul cu o victorie, în Raliul Irlandei

Loeb a început sezonul cu o victorie, în Raliul Irlandei

Loeb a început sezonul cu o victorie, în Raliul Irlandei
02 Feb 2009   •   03:42

Francezul Sebastieb Loeb (Citroen C4) a câştigat Raliul Irlandei, prima etapă a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), fiind urmat de spaniolul Dani Sordo (Citroen C4) şi finlandezul Mikko Hirvonen (Ford Focus). Loeb şi-a trecut astfel în palmares a doua victoria în Irlanda, după cea din 2007. De asemenea, Loeb a înregistrat a 48-a din carieră, record absolut pentru cvintuplul campion mondial şi copilotul său monegasc Daniel Elena.
Loeb a fost cu 27.9 secunde mai rapid decât colegul de la Citroen Dani Sordo. ?A fost foarte greu, dar sunt fericit că am obţinut cele 10 puncte. Este un început bun de sezon?, a spus Loeb. Henning Solberg a sosit al patrulea, după Hirvonen, iar Chris Atkinson, Sebastian Ogier, Matthew Wilson şi Khalid Al Qassimi l-au urmat.
Hirvonen, principalul rival la titlu al lui Loeb în 2008, a fost de asemenea fericit că a început cu bine sezonul şi că şi-a îmbunătăţit evoluţia pe asfalt. ?Am avut ceva probleme în acest weekend. Speram să mă pot bate cu Sordo, dar poate o voi face altădată. Este totuşi un început bun. Acum aştept cu nerăbdare runda următoare, din Norvegia (n.r. 13 februarie)?, a spus finlandezul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: WRC
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close