Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Michael Schumacher, dus de urgenţă la spital după un accident de motocicletă

Michael Schumacher, dus de urgenţă la spital după un accident de motocicletă

11 Feb 2009   •   19:40
Michael Schumacher, dus de urgenţă la spital după un accident de motocicletă
Sursa foto: Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1, germanul Michael Schumacher, a fost, miercuri, victima unui accident de motocicletă. Septuplul campion mondial efectua tururi de pistă pe circuitul din Cartagena, când a pierdut echilibrul motocicletei şi s-a lovit puternic. Deşi a rămas inconştient pentru câteva minute şi a fost transportat de urgenţă la spital, se pare că nu a fost foarte grav afectat de accident şi va putea pleca acasă destul de repede.
Schumacher s-a ales în urma accidentului cu o lovitură dureroasă la cap, motiv pentru care nu s-a putut ridica singur după evenimentul nefericit. Cu toate acestea, testele la care a fost supus la spitalul Virgen din Arrixaca nu au scos la iveală probleme care să-i pună în continuare sănătatea în pericol, anunţă autof1.ro. Din fericire pentru fostul mare campion german, dar şi pentru fanii acestuia, va putea pleca din spital cât de curând.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close