Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Miliardarul mexican Carlos Slim neagă interesul pentru Honda

Miliardarul mexican Carlos Slim neagă interesul pentru Honda

Miliardarul mexican Carlos Slim neagă interesul pentru Honda
29 Dec 2008   •   15:08

După retragerea echipei japoneze Honda din Formula 1 la începutul lui decembrie, se părea, în ultimele zile, că situaţia va putea fi salvată datorită unei oferte neaşteptate din partea mexicanului Carlos Slim. Duminică se vorbea, plecând de la datele pe care italienii de la ziarul La Stampa susţineau că le au, că patronul de la compania mexicană de telecomunicaţii, Telmex, va cumpăra echipa de Formula 1 Honda, pentru preţul modic de 1 euro, urmând să asigure toate fondurile pentru noul sezon al competiţiei.
Luni, însă, zvonurile au fost dezminţite de Telmex, compania susţinând că nici nu a achiziţionat echipa de F1 şi nici nu intenţionează sau negociază să facă acest lucru. Toate informaţiile, din punctul de vedere al companiei, mexicane, sunt false.
Cealaltă parte a presupusei afaceri a susţinut acelaşi lucru. Şeful echipei Honda, Ross Brawn, a declarat pe f1.groupdate.net: "Ar fi fost minunat să fie adevărat, dar este pură speculaţie din partea unor jurnalişti. Nu este decât unul din acele zvonuri care capătă o viaţă proprie."
Trecând la celelalte oferte, Brawn spune: Este un mare interes pentru această afacere. Am ajuns în punctul în care trebuie să triem ofertele serioase de celelalte. Avem speranţe că se va întâmpla ceva până la începutul anului şi vom putea participa din nou în Formula 1. Nu am pierdut cu adevărat mare lucru deşi au trecut deja câteva săptămâni. Toate se află la locul lor şi a trebuit să refuzăm câteva proiecte. Avem fonduri pentru a trece cu bine de cursa de la Melbourne şi avem un pachet competitiv."
Honda îşi anunţase retragerea din Formula 1 vineri, 5 decembrie, decizia părând, în acel moment, una irevocabilă. Între timp, însă, au apărut speranţe că echipa japoneză se va putea salva.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: honda Formula 1 carlos slim
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close