Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Președintele FIA, Jean Todt, despre starea de sănătate a fostului pilot Michael Schumacher: „Să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa”

Președintele FIA, Jean Todt, despre starea de sănătate a fostului pilot Michael Schumacher: „Să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa”

de S.T.    |    31 Iul 2018   •   22:30
Președintele FIA, Jean Todt, despre starea de sănătate a fostului pilot Michael Schumacher: „Să-l lăsăm să-şi trăiască viaţa”

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a vorbit, într-un interviu acordat publicației argentiene La Nacion, despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher

Victima unui accident de schi pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher este îngrijit de o echipă medicală și de familie, la reședința sa din Elveția. 

Președintele FIA, care i-a fost un prieten apropiat lui Schumacher, a precizat, în interviu, că este momentul să-l lăsam pe fostul pilot să-și trăiască viața în liniște.

„Michael este înconjurat de familia lui, de apropiații lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un subiect intim și cred că e momentul să îl lăsăm pe Michael să îşi trăiască viaţa în linişte. Repet, e timpul să îl lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte”, a spus Todt.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close