Antena 3 Sport Alte sporturi Baschet Doliu în sportul românesc. Un fost căpitan al echipei naționale s-a stins din viață

Doliu în sportul românesc. Un fost căpitan al echipei naționale s-a stins din viață

10 Iul 2017   •   14:00
Doliu în sportul românesc. Un fost căpitan al echipei naționale s-a stins din viață

Doliu în sportul românesc. Un fost căpitan al echipei naționale de baschet s-a stins din viață.

Federația Româna de Baschet anunță cu multă tristețe și profund regret trecerea în neființă a celei care a fost Bogdana Diaconescu-Gal. Din nefericire, inima celei care a purtat și banderola de căpitan al reprezentativei tricolore a încetat să mai bată zilele trecute și a făcut astfel ca baschetul romanesc să mai piardă o stea din constelația performerilor, notează frbaschet.ro.

Nascută pe 16 septembrie 1942, Bogdana Diaconescu a îndrăgit baschetul de la o vârstă fragedă și a fost foarte repede remarcată pentru abilitățile sale deosebite, fiind convocată și la echipele naționale de cadete și junioare.

Fiind o sportivă extrem de muncitoare și talentată, regretatul antrenor Szigismund Ferencz a convins-o să vina în București, la echipa Rapid, după care s-a transferat la echipa studențească Știința/ Politehnica București și a realizat o performanță greu de atins în zilele noastre, jucând în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close