Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet S-au stabilit titularii pentru All Star Game. Dwight Howard, cel mai votat jucător din istoria NBA

S-au stabilit titularii pentru All Star Game. Dwight Howard, cel mai votat jucător din istoria NBA

S-au stabilit titularii pentru All Star Game. Dwight Howard, cel mai votat jucător din istoria NBA
Sursa foto: Dwight Howard
23 Ian 2009   •   14:07

A început numărătoarea inversă pentru unul din cele mai aşteptate evenimente ale anului sportiv din Statele Unite. A 58-a ediţie a All Star Game va avea loc la Phoenix, pe 15 februarie, şi promite să ofere şi de această dată spectacol din plin. Primul pas a fost deja făcut, fanii NBA votând pe internet cei 5 titulari preferaţi pentru echipele Conferinţei de Vest şi a celei de Est.
Anul acesta, Dwight Howard a stabilit un nou record de alegeri exprimate pentru un singur jucător din istoria All Star Game, cu 3.150.181 voturi. Pivotul celor de la Orlando Magic, co-lideri în Est împreună cu Boston Celtics, se poate mândri că i-a depăşit în acest an, în popularitate, pe LeBron James (Cleveland Cavaliers) şi Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), ambii cu mai puţin de 3 milioane de voturi.
Echipele de start ale reprezentantelor celor două conferinţe au fost deja alese de către public, rezervele urmând să fie alese, conform Mediafax, de către antrenori din NBA, pe 29 ianuarie.
Estul va încerca să câştige competiţia cu cinci vedete de prim rang, acestea fiind: Allen Iverson (Detroit), LeBron James (Cleveland), Dwayne Wade (Miami), Kevin Garnett (Boston) şi Dwight Howard (Orlando). Nu le va fi însă uşor împotriva altor legende ale NBA, reprezenând Vestul: Chris Paul (New Orleans), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Amare Stoudemire (Phoenix), Tim Duncan (San Antonio) şi Yao Ming (Houston).
Veteranul All Star Game prezent în teren în acest an va fi Kevin Garnett, fundaşul campionilor Boston Celtics. El este la a 12-a prezenţă la evenimentul anual, la doar două distanţă de recordman-ul Shaquille O'Neal (pivotul de 36 de ani are 14 prezenţe).
Foto: thestartingfive.net
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA Dwight Howard
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close