Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Campioana olimpică de la Beijing, Constantina Diţă Tomescu, agresată de "românii ieşiţi la grătar" (VIDEO)

Campioana olimpică de la Beijing, Constantina Diţă Tomescu, agresată de "românii ieşiţi la grătar" (VIDEO)

Campioana olimpică de la Beijing, Constantina Diţă Tomescu, agresată de "românii ieşiţi la grătar" (VIDEO)
Sursa foto: Constantina Dita
19 Mai 2009   •   17:39

Regină la Beijing, umilită la Bucureşti. Mai mulţi beţivi iesiţi la iarbă verde au aruncat cu bere în campioana Constantina Diţă Tomescu. Medaliata olimpică a păţit-o la doi paşi de Bucureşti, la Snagov.

?Numai la noi în ţară mi s-a întâmplat, în afară nu mi s-a întâmplat niciodată şi nici maşini să treacă în viteză pe lângă mine?, a declarat campioana olimpică.

Probabil acesta este şi motivul pentru care Constantina Diţă Tomescu a ales să trăiască şi să se antreneze în Statele Unite ale Americii. Revenită în ţară pentru o scurtă perioadă, a ales pădurea Snagov ca loc de antrenament. Nu bănuia ce surprize i-au pregătit o parte din românii pentru care a câştigat titlul olimpic.

?Nu te astepţi să arunce cineva cu bere pe lângă tine în momentul în care alergi şi eşti atent la pasul pe care îl faci?, a spus Constantina Diţă Tomescu.

Aşa că antrenamentul s-a transformat într-o cursă de slalom printre grătare şi români puşi pe glume de prost gust. Cu puţin noroc şi un avans bun, a reuşit să scape doar cu hainele pătate de bere şi cu râsetele de batjocură ale oamenilor.

De data aceasta, sportiva a scăpat ieftin. S-a întâmplat, de nenumărate ori, ca sportivi de performanţă să fie loviţi de trecători.

?S-a întâmplat la anumite maşini să încetinească şi să încerce să dea peste fundul atletelor. Asta cred că e o chestie gravă?, a spus antrenorul Valeriu Tomescu.

Deşi a fost dezamăgită de atitudinea oamenilor şi de umilinţa la care a fost supusă, Constantina nu renunţă la antrenamentele în aer liber. Speră doar că data viitoare va fi mai bine...



Observator

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close