Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Campioana olimpică Kamila Skolimowska a murit la 26 de ani într-un cantonament din Portugalia

Campioana olimpică Kamila Skolimowska a murit la 26 de ani într-un cantonament din Portugalia

Campioana olimpică Kamila Skolimowska a murit la 26 de ani într-un cantonament din Portugalia
Sursa foto: Kamila Skolimowska
19 Feb 2009   •   13:24

Kamila Skolimowska era o sportivă poloneză care se evidenţiase câştigând medalia de aur la proba de aruncarea ciocanului la Jocurile Olimpide de la Sydney din 2000. Miercuri seară, sportiva de 26 de ani a murit după un antrenament al echipei sale din cantonamentul din Portugalia, de la Faro. Anunţul tristului evenimentul a fost făcut de către un coleg al atletei.
"Kamila, care a venit de la sala de forţă, s-a simţit rău. A leşinat şi noi am chemat ambulanţa. Ea a fost transportată la un centru medical de la Vila Real din Santo Antonio. Pe drum a leşinat din nou. Acolo, în ciuda eforturilor medicilor, a murit", a declarat Szymon Ziolkowski, colegul sportivei, potrivit Mediafax.
Skolimowska mai câştigase două medalii pe lângă aurul olimpic de la Sydney. Atleta a câştigat la Campionatele Europene de atletism argintul în 2002 şi bronzul în 2006 la proba de aruncarea ciocanului.
Foto: www.zimbio.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close