Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Elisabeta Lipă, preşedintă a CS Dinamo! Va conduce două "bărci" în acelaşi timp, Dinamo şi Federaţia de Canotaj

Elisabeta Lipă, preşedintă a CS Dinamo! Va conduce două "bărci" în acelaşi timp, Dinamo şi Federaţia de Canotaj

Elisabeta Lipă, preşedintă a CS Dinamo! Va conduce două "bărci" în acelaşi timp, Dinamo şi Federaţia de Canotaj
Sursa foto: elisabeta lipa
26 Mar 2009   •   18:21

Cvintupla campioană olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă, a fost numită joi dimineaţă în funcţia de preşedinte a Clubului Sportiv Dinamo. Fosta canotoare a acceptat postul în ciuda faptului că este, deja, la conducerea Federaţiei Române de Canotaj. Iniţial s-a spus că preşedinte al clubului din şoseaua Ştefan cel Mare va fi Mircea Copaci, dar acesta va ocupa, în cele din urmă, postul de prim-videpreşedinte.
Elisabeta Lipă îl înlocuieşte la cârma clubului bucureştean pe Marcel Popescu, care a ieşit la pensie în această lună. De altfel, Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, i-a semnat deja acestuia decretul de pensionare în urmă cu zece zile. Marcel Popescu lasă clubul după ce l-a condus în ultimii 9 ani, iar locul său este luat de Elisabeta Lipă, nici ea străină de structurile MAI. Lipă era chestor şi director general al Direcţiei Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale în cadrul MAI, urmând acum să conducă destinul clubului celui mai titrat din sportul românesc, conform Mediafax.
Este a doua funcţie pe care Elisabeta Lipă se angajează să o îndeplinească în decurs de doar câteva săptămâni, după ce în urmă cu nici jumătate de lună fosta mare canotoare a fost aleasă la conducerea Federaţiei Române de Canotaj. Fosta sportivă, acum în vârstă de 44 de ani, va fi ajutată în fruntea clubului dinamovist de Mircea Copaci (prim-vicepreşedinte), Eugen Coliţă şi Pompiliu Borş (vicepreşedinţi), anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elisabeta Lipa
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close