Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Începe o nouă eră la CS Dinamo. Mircea Copaci e noul preşedinte al clubului, în locul lui Marcel Popescu

Începe o nouă eră la CS Dinamo. Mircea Copaci e noul preşedinte al clubului, în locul lui Marcel Popescu

Începe o nouă eră la CS Dinamo. Mircea Copaci e noul preşedinte al clubului, în locul lui Marcel Popescu
Sursa foto: mircea copaci
19 Mar 2009   •   13:39

Mircea Copaci este noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, după ce Marcel Popescu, conducătorul din ultimii ani al clubului, s-a pensionat şi a lăsat liber postul său. Mircea Copaci nu este deloc străin de clubul din şoseaua Ştefan cel Mare, el ocupând în ultimul timp funcţiile de director de marketing al FC Dinamo şi vicepreşedinte al CS Dinamo.
Schimbarea este una importantă datorită timpului foarte îndelungat pe care Marcel Popescu l-a petrecut la cârma clubului. Stabilitatea grupării poate, acum, să fie pusă în pericol după ce chestorul Popescu s-a pensionat, dar timpul este singurul care poate arăta dacă Mircea Copaci poate să se descurce în această poziţie la fel ca predecesorul său. Cu certitudine va fi vine primit, după ce a petrecut ultimii şapte ani în cadrul CS Dinamo, trecând şi pe la secţiile de handbal şi rugby înainte de a se muta la clubul de fotbal, ca director de marketing, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close