Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Internaţional englez de rugby pune ghetele în cui doi ani, după ce a fost prins că a consumat cocaină

Internaţional englez de rugby pune ghetele în cui doi ani, după ce a fost prins că a consumat cocaină

Internaţional englez de rugby pune ghetele în cui doi ani, după ce a fost prins că a consumat cocaină
Sursa foto: Matt Stevens, rugbyst
27 Feb 2009   •   19:40

Orice regrete avut sunt prea târzii pentru Matt Stevens, care va trebui să nu mai joace rugby timp de doi ani după ce a fost suspendat de o comisie de disciplină independetă pentru că a consumat cocaină. Internaţionalul englez de 26 de ani a fost descoperit pozitiv cu cocaină la controlul antidoping la care a fost supus la sfârşitul meciului pe care echipa sa, Bath, l-a jucat cu Glasgow în Cupa Europei pe 14 decembrie 2008.
Decizia a fost luată joi, când sportivul a apărut în faţa comisiei condusă de Rod McKenzie, un scoţian, data la care suspendarea va expira fiind fixată pentru 18 ianuarie 2011. Conştient de gravitatea greşelii sale, Stevens a decis să nu depună apel la decizia comisiei şi să declare că va căuta ajutor pentru a scăpa de cocaină.
Rugbystul formaţiei engleze Bath s-a născut în Africa de Sud, dar joacă pentru echipa naţională a Angliei, cu care a şi jucat finala Cupei Mondiale din 2007 şi pentru care are, până în acest moment, 32 de selecţii, potrivit Mediafax.
"Matt a recunoscut că are o problemă şi spune că va căuta ajutor. Îl susţinem în acest sens, dar toţi jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt responsabili pentru faptele lor, şi asta include şi alegerile pe care le fac în viaţa privată", a spus, dezamăgit, antrenorul echipei Angliei, Martin Johnson, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close