Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jo Jo Dan şi-a păstrat centurile WBC Continental şi NABA, la categoria super-uşoară

Jo Jo Dan şi-a păstrat centurile WBC Continental şi NABA, la categoria super-uşoară

Jo Jo Dan şi-a păstrat centurile WBC Continental şi NABA, la categoria super-uşoară
Sursa foto: Jo Jo Dan
06 Iun 2009   •   16:01

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, campionul continental WBC şi campionul NABA, şi-a păstrat centurile la categoria super-uşoară, după ce l-a învins la puncte, vineri, pe argentinianul Sergio Gomez, în gala ?Invincibilii 4? ce a avut loc la Sala Rapid.

Susţinut frenetic de cei peste 1.000 de spectatori, Jo Jo Dan a început mai greu meciul cu argentinianul Sergio Ramirez şi a fost trimis la podea în runda a doua. Totuşi, sportivul român a arătat că momentul mai bun al lui Ramirez a fost o întâmplare şi a echilibrat rapid disputa, punând stăpânire pe mijlocul ringului.

De altfel, Ion Ionuţ a dominat copios lupta şi a reuşit chiar să-şi trimită adversarul la podea, în runda a 12-a, obţinând în cele din urmă o victorie clară la puncte. Acesta este al 25-lea succes înregistrat de sportivul român în 25 de lupte susţinute la profesionişti.

În aceeaşi gală, Viorel Simion l-a învins clar, la puncte, pe kenianul David Kiilu, Bogdan Dinu l-a făcut knock-out încă din prima repriză pe bulgarul Nikolai Marinov, Lucian Bot l-a învins la decizie pe Ivo Marincev, iar Corina Cârlescu şi-a învins adversara prin knock-out în repriza a doua.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close