Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Mărturisire tulburătoare. Un hocheist slovac a recunoscut că a ucis cu sânge rece un arbitru

Mărturisire tulburătoare. Un hocheist slovac a recunoscut că a ucis cu sânge rece un arbitru

Mărturisire tulburătoare. Un hocheist slovac a recunoscut că a ucis cu sânge rece un arbitru
Sursa foto: hochei slovacia
24 Apr 2009   •   23:33

Jucătorii din diverse sporturi de echipă acuză, deseori cum sunt "măcelăriţi" pe teren de arbitri prin deciziile lor. Un hocheist slovac, însă, a măcelărit la propriu un arbitru. Mai mult, în cele din urmă, sportivul şi-a recunoscut fapta. Arbitrul Marek Liptaj a fost descoperit mort într-o pădure, în ianuarie 2008, după ce a fost înjunchiat de nu mai puţin de 14 ori cu un cuţit de către sportivul Ladislav Scurko.
Hocheiul pe gheaţă este considerat un sport dur, dar Scurko, un sportiv de 23 de ani de la echipa HC Kosice, a depăşit cu mult normalul, ucigând cu sânge rece un arbitru de hochei, anunţă poliţia din Slovacia. Karol Korpas, reprezentant al poliţiei locale, a declarat, potrivit Mediafax, că Scurko riscă până la 20 de ani de închisoare pentru faptele sale.
Crima nu a fost premeditată dar mobilul crimei nu a fost, încă, stabilit. Tot ce se ştie în acest moment este că hocheistul a acţionat în mod impulsiv, fără să îşi fi plănuit în prealabil acţiunile.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close