Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Polo: România a câştigat Cupa Independenţei în Rusia, cu victorii în toate meciurile

Polo: România a câştigat Cupa Independenţei în Rusia, cu victorii în toate meciurile

Polo: România a câştigat Cupa Independenţei în Rusia, cu victorii în toate meciurile
Sursa foto: romania polo
14 Iun 2009   •   15:09

Succes obţinut de echipa naţională de polo a României în turneul rusesc numit Cupa Independenţei. "Tricolorii" au obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri, împotriva echipelor Serbiei, Greciei şi Rusiei, dând un semnal bun înaintea Campionatului Mondial de Nataţie de la Roma din această vară, de la care România nu va lipsi.
Românii au reuşit să obţină trei victorii relativ clare în cele trei meciuri, poloiştii noştri învingând Serbia cu 12-5 (2-2, 4-2, 2-1, 4-0), Rusia cu 12-8 (3-4, 3-4, 1-0, 5-0) şi trecând în ultimul meci de Grecia cu 10-7 (1-2, 5-2, 3-1, 1-2). Astfel, înaintea ultimului meci dintre Rusia, ţara gazdă, şi Serbia, România nu poate piarde primul loc în această competiţie amicală.
"Nu ştiu de ce organizatorii ruşi au dat scorul 12-5 în favoarea Serbiei în primul meci, pentru că a fost invers. Bine că am câştigat turneul în faţa unor echipe valoroase. Sperăm ca echipa să aibă un comportament la fel de bun şi în cadrul turneului de la Bucureşti", a spus preşedintele FR Polo, Anatolie Grinţescu, pentru Mediafax.
Cupa organizată în Rusia a reprezentat penultimul test al naţionalei României înaintea Campionatului Mondial de la Roma, care va avea loc între 18 iulie şi 2 august. Până la acea dată, România va participa şi la Cupa României, o competiţie la care vor mai participa reprezentativele Germaniei, Rusiei şi Ungariei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close