Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Răzvan Martin a adus încă trei medalii de argint pentru România la CE de haltere

Răzvan Martin a adus încă trei medalii de argint pentru România la CE de haltere

Răzvan Martin a adus încă trei medalii de argint pentru România la CE de haltere
14 Apr 2011   •   10:10

Răzvan Martin a câştigat miercuri medalia de argint la total, cu 331 kilograme, dar şi în probele de smuls şi aruncat, la categoria 69 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene de haltere care se desfăşoară în Rusia, la Kazan.

Spotrivul român a obţinut medalia de argint la stilul smuls, cu o performanţă de 150 de kilograme, din a doua încercare. La aruncat, halterofilul din ţara noastră a început cu 176 kilograme, şi-a îmbunătăţit reuşita, la 181 kilograme, pentru a încheia concursul cu ratare din a treia încercare, la 186 kilograme. Martin a câştigat argintul şi la aruncat, dar şi la total, cu 331 kilograme.

Celălalt reprezentant al României, Paul Cătălin Stoichiţă, a debutat cu 134 kilograme la smuls (locul 10), iar la stilul aruncat a reuşit 176 kilograme, din a doua încercare, ceea ce i-a adus locul 4. La total, Stoichiţă a încheiat pe poziţia a şaptea, cu 310 kilograme.

Pe primul loc la total s-a clasat rusul Vladislav Lukanin (smuls - 146 kg, aruncat - 186 kg, total 332 kg), care a profitat şi de abandonurile turcilor Mete Binay şi Erol Bilgin, ambii la aruncat.

În primele două zile ale CE de la Kazan sportivii români au câştigat cinci medalii, prin Florin Ionuţ Croitoru (56 kg) - argint la aruncat şi bronz la total, Antoniu Buci (62 kg) - argint la smuls şi la total, Marius Gîscan (62 kg) - aur la aruncat.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close