Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România a câştigat o medalie de aur şi două de argint la Campionatul European de haltere

România a câştigat o medalie de aur şi două de argint la Campionatul European de haltere

România a câştigat o medalie de aur şi două de argint la Campionatul European de haltere
13 Apr 2011   •   10:04

Marius Gâscan şi Antoniu Buci au cucerit marţi trei medalii - una de aur şi două de argint - la Campionatul European de haltere, care se desfăţoară la Kazan, Rusia. Cei doi sportivi români au reuşit aceste performanţe la categoria 62 de kilograme.

Antoniu Buci a reuşit să ridice 134 de kilograme la stilul smuls, ceea ce i-a adus medalia de argint. La aruncat, Buci a ridicat 156 de kilograme la prima încercare, dar le-a ratat pe următoarele două, clasându-se pe locul cinci. Cu un total de 290 kilograme, sportivul clujean în vârstă de 21 de ani s-a clasat pe locul doi în clasamentul general, obţinând medalia de argint.

Cel de-al doilea reprezentant al ţării noastre la 62 de kilograme, Marius Gâscan, s-a clasat pe locul cinci la total, după ce reuşit să ridice 119 kilograme la smuls (locul 8), respectiv 162 kilograme la aruncat, performanţă care i-a adus medalia de aur a probei.

Medalia de aur la general a fost cucerită de turcul Bunyami Sezer, cu 298 kg (140 kg-smuls, 158 kg-aruncat).

Luni, în prima zi a Campionatului Europan, Florin Ionuţ Croitoru a cucerit medaliile de argint şi bronz în proba de aruncat, respectiv la total, categoria 56 de kilograme.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close