Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România a încheiat pe locul 8 finala masculină pe echipe de la CM de gimnastică

România a încheiat pe locul 8 finala masculină pe echipe de la CM de gimnastică

România a încheiat pe locul 8 finala masculină pe echipe de la CM de gimnastică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Oct 2011   •   15:18

Echipa masculină de gimnastică a României a încheiat finala de la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Tokyo pe locul 8, cu un total de 245.175 puncte.

Lipsiţi de aportul lui Marian Drăgulescu, accidentat şi retras din finala pe echipe şi cea de la individual compus, gimnaştii români au început concursul cu stângul. În prima rotaţie, la sărituri, Marius Berbecar a fost notat cu 0.000, din cauză că a ratat aterizarea, căzând pe spate, în loc să atingă solul cu tălpile mai întâi.

Cu un handicap de aproximativ 15 puncte încă din debutul finalei, sportivii noştri nu au mai avut şansa de a lupta pentru o clasare în partea de sus a ierarhiei, încheind finala pe echipe pe ultima poziţie.

Cea mai mare notă obţinută de gimnaştii tricolori i-a aparţinut lui Flavius Kokczi, care a fost notat cu 15,233 pentru exerciţiul său de la sol.

Medalia de aur a fost cucerită de China (275,161 puncte), care şi-a păstrat titlul mondial, podiumul fiind completat de Japonia (273,093 puncte) şi de SUA (273,083 puncte). Pe celelalte locuri s-au clasat Rusia, Ucraina, Germania, Coreea de Sud şi România.

La masculin, România va mai avea reprezentanţi în finalele individuale, Flavius Koczi urmând să concureze la individual compus şi sol, Marian Drăgulescu la sărituri şi sol, iar Marius Berbecar la paralele.



×
Subiecte în articol: Tokyo japonia China SUA România
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close