Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România, primul loc la Cupa Europeană de judo de la Belgrad

România, primul loc la Cupa Europeană de judo de la Belgrad

România, primul loc la Cupa Europeană de judo de la Belgrad
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
29 Sep 2013   •   09:50
Judoka română Ioana Matei a ocupat primul loc în limitele categoriei 48 kg, sâmbătă, la Cupa Europeană de la Belgrad, la care ţara noastră participă cu 17 sportivi.
 
Matei a învins-o în primul tur pe sârboaica Milica Nikolic, în semifinale a dispus de Mara Tabea Kraft (Austria), iar în finală a câştigat la limită în faţa austriecei Valentina Schauer, conform Agerpres.
 
Andreea Geanina Florian (cat. 57 kg) a a ratat medalia de bronz şi s-a clasat pe locul 5, fiind învinsă în meciul decisiv de Viktoria Majorosova (Slovacia).
 
Tot pe cinci a terminat şi Elmer Szocs (73 kg), învins de ungurul Norbert Kiss în meciul pentru bronz.
 
La cat. 73 kg, Eduard Nicolaescu a ocupat în final locul 7, Denis Mititelu a pierdut în turul al doilea, iar Robert Florian Papp a cedat în turul inaugural şi în recalificări.
 
Duminică vor concura pentru România Gheorghe Cristian Bodîrlău, Zoltan Farkas, Marian Halas, Arnold Lukacs, Adrian Nicolae Merge (toţi la cat. 81 kg), Paul Hănciută (cat. 90 kg), Luca Kunszabo (cat. 100 kg) şi Daniel Natea (cat. +100 kg), la masculin, Mădălina Ioana Pantea (cat. 70 kg), Maria Paraschiv (78 kg) şi Alexandra Stan (cat. +78 kg), la feminin.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close