Antena 3 CNN Sport Alte sporturi "Scump dom'le, scump!". Echipa de hochei Progym Gheorgheni se retrage din Liga MOL

"Scump dom'le, scump!". Echipa de hochei Progym Gheorgheni se retrage din Liga MOL

"Scump dom'le, scump!". Echipa de hochei Progym Gheorgheni se retrage din Liga MOL
Sursa foto: progym gheorgheni
19 Iun 2009   •   14:38

Echipa de hochei Progym Gheorgheni a anunţat că nu va participa în sezonul viitor al competiţiei regionale Liga MOL, invocând lipsa de fonduri. Conducerea clubului consideră criteriile de licenţiere normale dar clubul nu dispune de suficiente fonduri pentru a moderniza suficient sala în care joacă echipa. Din toamnă, singurele echipe româneşti din Ligă vor fi Sport Club Miercurea Ciuc şi SCM Fenestela Braşov.
"Organizatorii au impus anumite cereri, pe care noi nu le considerăm exagerate, însă sunt greu de îndeplinit din punct de vedere financiar. Acele cereri se refereau la plexiglas şi la mantinele, la instalaţia de iluminat şi la vestiare, care implicau cheltuieri mari pentru clubul nostru şi ne-ar fi fost greu să le ducem la îndeplinire. Noi ne-am creat imaginea unui club serios şi, am profitat de acel răgaz de zece zile prin care ne puteam retrage fără penalizare, şi am decis să nu mai participăm, pentru a nu încurca nici competiţia, dar nici pe noi", a declarat Lazar Erno, preşedintele clubului, potrivit Mediafax.
Locul echipei române în Liga MOL va fi luat de o formaţie din Slovacia, HKM Lucenec, a informat preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna. Astfel, cele opt echipe care vor lua startul vor fi SC Miercurea Ciuc şi SCM Fenestela Braşov (România), Budapest NZ Stars, Dab.Docler, Ujpesti TE, Miskolci JJSE, Ferencvarosi TC (Ungaria) şi HKM Lucenec(Slovacia).
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close