Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Stephen Maguire, interogat de poliţie pentru un meci de snooker "aranjat"

Stephen Maguire, interogat de poliţie pentru un meci de snooker "aranjat"

Stephen Maguire, interogat de poliţie pentru un meci de snooker "aranjat"
21 Apr 2009   •   15:52

Mafia pariurilor se pare că a lovit şi lumea snookerului. Numărul doi mondial, Stephen Maguire, a fost interogat de poliţie în cazul unei anchete privind un meci aranjat. Probele se axează pe meciul pe care Maguire l-a disputat cu Jamie Burnett, la UK Championship, pe 15 decembrie.

Un comunicat al companiei care îl manageriază pe Maguire a confirmat că scoţianul a avut o întâlnire cu Divizia Fraude a Poliţiei din Strathclyde, luni. Interviul vine cu două zile înainte ca Maguire să debuteze la Campionatul Mondial de Snooker, într-un meci chiar cu Burnett.

"Jucătorul de snooker s-a întâlnit cu ofiţerii de poliţie şi a răspuns mai multor întrebări legate de investigaţiile privind meciul din decembrie. În acest moment nu mai sunt alte lucruri de comentat şi ar fi de apreciat dacă presa îi va respecta dorinţa lui Stephen de a fi lăsat să se concentreze pentru primul meci de la CM", se mai arată în comunicatul de presă.

Federaţia Mondială de snooker a pornit o anchetă privind înfrângerea cu 9-3 suferită de Burnett în decembrie, după ce au fost constatate nereguli la pariuri, unde mai multe persoane au indicat rezultatul corect. Burnett a ratat o bilă neagră uşoară, care ar fi dus scorul la 8-4, dar spune că nu este vinovat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close