Antena 3 CNN Sport Arbitru din Liga 2, mită de 5.000€ de la un oficial de la Petrolul, înaintea meciului dintre Aerostar Bacău şi Mioveni

Arbitru din Liga 2, mită de 5.000€ de la un oficial de la Petrolul, înaintea meciului dintre Aerostar Bacău şi Mioveni

Mihai Dogaru, vicepreşedintele clubului Petrolul Ploieşti, a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA în timp ce îi oferea o mită de 5.000 de euro unui arbitru din Liga 2 înaintea meciului dintre Aerostar Bacău şi Mioveni.

Arbitru din Liga 2, mită de 5.000€ de la un oficial de la Petrolul, înaintea meciului dintre Aerostar Bacău şi Mioveni
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   20:45

Totul s-a întâmplat astăzi, atunci când arbitrul Andrei Antonie a fost abordat de vicepreşedintele Petrolul Ploieşti, Mihai Dogaru, iar acesta i-a oferit suma de 5.000 de euro pentru a favoriza echipa Aerostar Bacău în meciul de mâine cu Mioveni.

Arbitrul a sesizat Departamentul de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, iar FRF a sesizat mai departe Direcţia Generală Anticorupţie.

Ulterior, ofiţerii DGA, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ploieşti, au organizat un flagrant în urma căruia Mihai Dogaru a fost prins în timp ce îi oferea arbitrului suma de 5.000 de euro.

În prezent, înaintea meciului de mâine dintre Aerostar Bacău şi Mioveni, Petrolul Ploieşti se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 28 de puncte.

Mioveni se află pe locul 7, cu 30 de puncte, în timp ce Aerostar este pe locul 19 cu 10 puncte.

Astfel, dacă Mioveni ar fi fost învinsă mâine de Aerostar, Petrolul ar fi avut şanse mai mari pentru a ajunge pe un loc de play-off în Liga 2.

La această oră, vicepreşedintele Petrolul Ploieşti, Mihai Dogaru, este audiat de procurori.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close