Antena 3 CNN Sport Fotbal extern 10 victorii consecutive în deplasare pentru Chelsea şi dublă pentru Anelka. WBA- Chelsea 0-3

10 victorii consecutive în deplasare pentru Chelsea şi dublă pentru Anelka. WBA- Chelsea 0-3

10 victorii consecutive în deplasare pentru Chelsea şi dublă pentru Anelka. WBA- Chelsea 0-3
15 Noi 2008   •   22:39

Atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, a fost lăsat pe bancă de antrenorul Luiz Felipe Scolari pentru întâlnirea cu West Bromwich, la patru zile după ce a fost implicat într-un incident cu suporterii lui Burnley în meciul pentru Cupă. Deşi iniţial se aprecia că africanul ar putea intra în joc, într-un final Chelsea a jucat cu un singur vârf- Nicolas Anelka. A fost o mişcare norocoasă, dacă ţinem cont că francezul a reuşit în meciul de sâmbătă golurile cu numerele 99 şi 100 în Premier League. Adus la Arsenal în 1996, Anelka ajunge la borna 100 sub culorile lui Chelsea, în victoria cu 3-0 contra WBA.
Este o nouă dublă pentru acesta, după ce săptămâna trecută a realizat acelaşi lucru contra lui Blackburn (2-0). Iar acum două etape a reuşit un hat-trick contra Sunderland şi un gol contra Hull în etapa 10- în total opt goluri în patru meciuri consecutive, pentru un total de 13 reuşite în acest sezon.
În acest fel, Nicolas Anelka le-a amintit tuturor că suspendarea probabilă a lui Drogba nu are de ce să îi îngrijoreze pe fani şi nici nu va afecta şansele la titlu ale echipei.
Jose Bosingwa a deschis scorul cand se trecuse de jumătatea primei reprize cu un şut de la 25 metri. A venit apoi rândul lu Anelka (minutele 38 şi 45), care spulberă speranţele WBA şi stabilesc echipa pe prima poziţie în clasament după etapa 13. Este victoria consecutivă cu numărul 10 în deplasare pentru Chelsea în Premier League.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close