Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aalborg scoate Celtic din Europa! Manchester, Villarreal, Arsenal şi Porto, în optimile Ligii

Aalborg scoate Celtic din Europa! Manchester, Villarreal, Arsenal şi Porto, în optimile Ligii

Aalborg scoate Celtic din Europa! Manchester, Villarreal, Arsenal şi Porto, în optimile Ligii
26 Noi 2008   •   02:12

Surpriza Ligii Campionilor, Aalborg BK a revenit pe tabelă după ce a fost condusă şi a reuşit să învingă Celtic cu 2-1, asigurându-şi astfel calificarea de pe locul trei al grupei E în Cupa UEFA. În urma acestui rezultat, formaţia scoţiană a fost eliminată din cupele europene.
Celtic a preluat conducerea meritat când mijlocaşul Barry Robson, care a ratat un penalty când cele două echipe s-au întâlnit la Glasgow, a trimis cu capul în minutul 53, însă Caca a egalat cu un şut deviat de Stephen McManus, cu 17 minute înainte de final. Golul victoriei din minutul 87 a fost de asemenea înscris cu contribuţia unui jucător de la Celtic, mingea respinsă de Glenn Loovens fiind trimisă în poartă de Gary Caldwell.
În cealaltă partidă a grupei E, Villarreal şi Manchester United şi-au împărţit punctele şi merg la braţ în optimile Ligii Campionilor, după un meci plin de evenimente din care a lipsit doar golul. A fost al patrulea rezultat nul între cele două echipe în tot atâtea partide.
Clasamentul grupei
1. Manchester United - 9 puncte
2. Villarreal - 9p
3. Aalborg - 5p
4. Celtic - 2 p
În grupa G a mai rămas deschisă doar lupta pentru locul trei, calificant în Cupa UEFA, cel puţin teoretic, după ce Arsenal şi Porto s-au calificat în optimile Ligii Campionilor, prin victoriile obţinute cu Dinamo Kiev, respectiv Fenerbahce.
"Tunarii" au învins graţie golului marcat de Nicklas Bendtner în minutul 87, în timp ce Porto a beneficiat de magia lui Lisandro, care a punctat de două ori pe terenul turcilor de la Fenerbahce. Gruparea din Istanbul a revenit în luptă prin golul lui Kazim Kazim, intrat la pauză în locul lui Emre, însă nu a putut obţine nici măcar un punct, având acum nevoie de o victorie la Dinamo Kiev, în ultima etapă, pentru a se califica în Cupa UEFA.
Clasamentul grupei
1. Arsenal - 11 puncte
2. Porto - 9p
3. Dinamo Kiev - 5p
4. Fenerbahce - 2 p
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close