Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adio titlu? Barcelona pierde cu Osasuna şi permite Realului să ia un avans de zece puncte

Adio titlu? Barcelona pierde cu Osasuna şi permite Realului să ia un avans de zece puncte

Adio titlu? Barcelona pierde cu Osasuna şi permite Realului să ia un avans de zece puncte
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Feb 2012   •   17:02

Speranțele Barcelonei de a câștiga titlul în Spania pentru a patra oară consecutiv au avut de suferit sâmbătă, când echipa catalană a piedut cu 3-2 la Osasuna și a rămas la șapte puncte de Real Madrid, care are un meci mai puțin de disputat.

În condiții de îngheț la Pamplona, atacantul Osasunei Dejan Lekic a înscris de două ori în primele 22 de minute și Barcelona, care s-a chinuit tot sezonul în deplasare, a așteptat prea mult să reacționeze.

Alexis Sanchez a readus Barca în joc în minutul 52, dar Raul Garcia a restabilit rapid avantajul de două goluri pentru gazde. Tânărul Cristian Tello a punctat al doilea gol al catalanilor, în minutul 73, dar forcingul de pe final nu a mai adus și golul egalizator.

Campioana lumii a piedut astfel pentru a doua oară în acest sezon și cu 48 de puncte ar putea să ajungă la zece lungimi în spatele lui Real Madrid, care găzduiește duminică pe Levante.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona La Liga
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close