Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adrian Porumboiu, reacție la anunțul veștii morții lui Wesley Lopes

Adrian Porumboiu, reacție la anunțul veștii morții lui Wesley Lopes

Adrian Porumboiu, reacție la anunțul veștii morții lui Wesley Lopes
23 Aug 2016   •   11:34

Intrat în direct prin telefon, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Adrian Porumboiu a fost șocat de vestea morții lui Wesley și spune că acesta nu a avut niciodată probleme cu inima.

”Am aflat și eu. Regretul este enorm. Cred că a murit unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România. Pentru mine este surprinzător, eu l-am văzut ca o forță, era de o rezistență incredibilă. Sunt șocat. Nu a avut niciodată probleme cu inima, chiar dacă nu dormea deloc, la antrenamente era sută la sută. Controalele se făceau la Iași, la București, la arabi nu s-a făcut transferul fără vizita medicală. Nu am auzit niciodată să aibă probleme cu inima.

E păcat, nu era nimic care să prevestească așa ceva. Avea o forță foarte mare. E mare păcat. A fost un jucător emblematic, nu știu ce să zic, după ce a fost echipa desființată acum se duc și jucătorii, e trist. Wesley e singurul fotbalist de la Vaslui care și-a scos dublu banii investiți în el. Unul dintre marile lui regrete era că nu a putut să ia titlul cu Vaslui. Wesley era un jucător care încânta atunci când intra pe teren”, a declarat Adrian Porumboiu, la Digi Sport Matinal.

×
Subiecte în articol: Adrian Porumboiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close