Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Steaua: Karim Benzema ar vrea la Manchester sau Milan, dar e dorit şi de Barca şi de Real

Adversar Steaua: Karim Benzema ar vrea la Manchester sau Milan, dar e dorit şi de Barca şi de Real

Adversar Steaua: Karim Benzema ar vrea la Manchester sau Milan, dar e dorit şi de Barca şi de Real
15 Noi 2008   •   18:28

Cel mai prolific tânăr jucător al Europei, Karim Benzema (21 de ani) de la Olympique Lyon (adversara Stelei din Liga Campionilor), este în continuare curtat de cele mai mari cluburi ale continentului. Francezul a preferat mereu să nu discute despre aceste lucruri, preferând să se concentreze asupra jocului său.
?Sunt foarte multe echipe care mă vor, Barca, Real, Manchester sau Milan. Toate sunt cluburi cu renume, la care fiecare jucător visează să evolueze. Îmi place Spania, dar cred că aş face progrese reale la Manchester sau Milan. Îmi doresc să continui la nivelul cel mai înalt şi să intru în elita fotbaliştilor mondiali?, a declarat Benzema pentru l?Equipe TV.
O. Lyon nu este dispusă să îl cedeze pe tânărul star, care a marcat în acest sezon opt goluri, fără cel puţin 100 mil. Euro.
?Pentru moment nu mă gândesc la o eventuală plecare. Vom vedea la sfârşitul sezonului, dar deocamdată am un proiect la Lyon?, a conchis ?noul Zidane?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close