Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Steaua: Trei victorii la rând pentru Bayern. Hoffenheim continuă să viseze

Adversar Steaua: Trei victorii la rând pentru Bayern. Hoffenheim continuă să viseze

Adversar Steaua: Trei victorii la rând pentru Bayern. Hoffenheim continuă să viseze
30 Oct 2008   •   02:00

După o primă repriză lipsită de evenimente, Bayern Munchen, adversara Stelei în grupele Ligii Campionilor, s-a văzut condusă cu 1-0 în meciul cu Eintracht Frankfurt, după autogolul lui Martin Demichelis din minutul 55. Campioana Germaniei a revenit însă imediat şi a întors rezultatul prin golurile lui Miroslav Klose, din minutul 64, şi Franck Ribery, din minutul 71.
TSG 1899 Hoffenheim a punctat de trei ori în decurs de opt minute, în repriza a doua a partidei cu Vfl Bochum, pentru a câştiga cu 3-1 şi a reveni pe primul loc în clasament. Bayer 04 Leverkusen se distanţase la două puncte de Hoffenheim marţi, după victoria cu 2-0 obţinută la Werder Bremen, şi părea că îşi va menţine avantajul când Dennis Grote a deschis scorul pentru Bochum în minutul doi.
Dar Demba Ba a egalat în minutul 64, Vedad Ibi¨ević a dus Hoffenheim în avantaj din penalty, iar Carlos Eduardo a stabilit scorul final, înainte ca Bochum să rămână în zece oameni, după eliminarea lui Christoph Dabrowski cu 14 minute înainte de final.
Alte rezultate:
FC Koln ? Borussia Dortmund 0-1
Hamburg SV ? Stuttgart 2-0
Hertha Berlin ? Hannover 3-0
Marţi
Arminia Bielefeld - Energie Cottbus 1-1
Karlsruhe - Schalke 0-3
Wolfsburg ? Monchengladbach 3-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Franck Ribery Bayern Munchen
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close