Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari România: Franţa învinge cu greu Insulele Feroe, Serbia defilează cu Africa de Sud

Adversari România: Franţa învinge cu greu Insulele Feroe, Serbia defilează cu Africa de Sud

Adversari România: Franţa învinge cu greu Insulele Feroe, Serbia defilează cu Africa de Sud
13 Aug 2009   •   00:41

Andre-Pierre Gignac a înscris primul său gol internaţional şi a adus o victorie chinuită Franţei, în meciul cu Insulelel Feroe, din preliminariile pentru Cupa Mondială. Gignac a înscris cu trei minute înainte de pauză, după o pasă a lui Florent Malouda.

Rezultatul a dus-o pe Franţa la 13 puncte, pe locul doi în grupa a 7-a după şase meciuri disputate, apropiindu-se astfel la cinci puncte de liderul Serbia, care are un meci în plus disputat. Evoluţia francezilor a fost însă una neconvingătoare şi pentru trupa lui Raymond Domenech urmează un test dificil cu România, luna viitoare.

Altfel, într-o partidă amicală, naţionala Serbiei, o altă adversară a României din grupa de calificare la Mondialul din 2010, a trecut fără probleme de Africa de Sud, scor 3-1. După o primă repriză albă, sârbii au punctat de trei ori într-o jumătate de oră, prin Tosic, de două ori, şi Lazovic, iar Mphela a înscris, în ultimele secunde ale partidei, golul de onoare al sud-africanilor.

Nu la fel de pozitiv a fost şi rezultatul Austriei, care a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, meciul disputat cu Camerun. Mijlocaşul Paul Scharner a ratat un penalty în minutul 13 pentru gazde, care ar fi putut schimba soarta jocului, dar Pierre Webo avea să fie singurul marcator al serii, cu două reuşite în minutele 28, respectiv 35.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close