Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AEK Atena mizează pe români. Ogăraru şi-a dat acordul, Ilie Iordache semnează miercuri

AEK Atena mizează pe români. Ogăraru şi-a dat acordul, Ilie Iordache semnează miercuri

AEK Atena mizează pe români. Ogăraru şi-a dat acordul, Ilie Iordache semnează miercuri
Sursa foto: george ogararu
17 Iun 2009   •   13:44

Românii sunt la modă în Grecia. După ce Nicolae Dică a fost adus sub formă de împrumut la Iraklis Salonic, George Ogăraru şi Ilie Iordache sunt extrem de aproape de a se transfera definitiv la AEK Atena, echipă care a terminat playoff-ul campionatului din Grecia pe locul II şi va merge în preliminariile Ligii Campionilor. Iordache va semna miercuri cu gruparea din capitala Greciei, în timp ce Ogăraru încă aşteaptă acordul dintre Ajax şi AEK.
Transferul lui Ilie Iordache la AEK Atena este aproape sigur, după ce mijlocaşul care a încheiat conturile cu Pandurii Târgu-Jiu printr-un memoriu la FRF a efectuat deja vizita medicală cu gruparea grecească. Iordache va semna un contract pe trei ani, urmând să câştige 170.000 de euro în primul an, şi 220.000, respectiv 250.000 în ultimii doi ani, informează Mediafax. În caz că va jucătorul va confirma şi va dori să plece, va putea, deoarece are în contract o clauză de reziliere de 2,5 milioane de euro.
Venirea lui George Ogăraru în Grecia este mai puţin sigură. Fundaşul care a jucat în ultimul sezon la Steaua trebuie să beneficieze de acordul clubului său pentru a pleca, neştiut fiind preţul pentru care Ajax i-ar da drumul. AEK face deja demersuri oficiale pe lângă clubul din capitala Olandei, de care aparţine Ogăraru, şi speră să ajungă la un acord, având în vedere că jucătorul îşi doreşte să joace în Grecia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ajax Amsterdam Steaua Bucuresti
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close