Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Al-Sadd şi Kashiwa Reysol s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor

Al-Sadd şi Kashiwa Reysol s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor

Al-Sadd şi Kashiwa Reysol s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   18:54

Al-Sadd şi Kashiwa Reysol s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, competiţie care are loc în Japonia.

 
În primul meci de duminică, Al-Sadd a câştigat cu emoţii în faţa campioanei Africii, Esperance Tunis, cu scorul de 2-1. Echipa din Doha a marcat prin Khalfan Al Khalfan şi Abdulla Koni, dar tunisienii au revenit în joc după golul reuşit de Ousama Darragi.
 
Finalul de meci a fost tensionat, cu africanii căutând egalarea şi având chiar două goluri anulate, pe motiv de offside. În ciuda presiunii, rezultatul a rămas neschimbat, iar Al-Sadd se pregăteşte pentru confruntarea cu FC Barcelona, care va avea loc joi, la Yokohama.
 
În cel de-al doilea sfert de finală, reprezentanta gazdelor, Kashiwa Reysol, s-a impus după loviturile de departajare în faţa lui Monterey. După cele 120 de minute de joc, scorul era egal, 1-1, Leaondro Domingues fiind cel care a deschis scorul pentru gazde, pentru ca chilianul Humberto Suazo să înscrie pentru mexicani.
 
La penaltyuri, Luis Perez şi portarul Jonathan Orozco au ratat pentru Monterey, iar Kashiwa a câştigat cu 4-3 şi merge mai departe, urmând să lupte pentru un loc în ultimul act cu brazilienii de la FC Santos, mieruri, pe Toyota Stadium.
 
Cele două echipe învinse în sferturile de finală se vor întâlni miercuri în meciul pentru locul 5.
 

×
Subiecte în articol: japonia FC Barcelona
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close