Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Americanii vor o stea din galaxia madrilenă: Raul, dorit la New York Red Bulls

Americanii vor o stea din galaxia madrilenă: Raul, dorit la New York Red Bulls

Americanii vor o stea din galaxia madrilenă: Raul, dorit la New York Red Bulls
11 Feb 2010   •   17:36


Presa din Spania susţine că gruparea americană New York Red Bulls vrea să îl transfere pe atacantul Raul pentru sezonul viitor şi că acesta îşi va încheia cariera în Statele Unite. Fundaşul Marcelo spune însă că nu îşi poate imagina o echipă Real Madrid fără Raul, căpitanul care a doborât nenumărate recorduri.

"Nu mi-l pot imagina pe Raul purtând un alt tricou decât al Realului. Raul este un simbol în Madrid, cu toate titlurile, goluri şi meciurile pe care le-a câştigat. Este un fenomen", a declarat Marcelo.

În vârstă de 32 de ani, Raul şi-a petrecut întreaga carieră profesionistă la Madrid, debutând la prima echipă în sezonul 94/95, la vârsta de 17 ani. Pe lângă faptul că a devenit cel mai tânăr debutant, Raul deţine şi recordul pentru cele mai multe goluri - peste 300 - şi a câştigat şase titluri şi de trei ori Liga Campionilor, printre alte trofee.

La naţionala Spaniei, Raul deţine de asemenea recordul de 44 de goluri înscrise, fiind selecţionat totodată de 102 ori, doar Andoni Zubizarreta cu 126 de selecţii detronându-l.

Speculaţiile privind plecarea sa au apărut ca urmare a trecerii lui în plan secund, antrenorul Manuel Pellegrini preferându-i în atac pe Gonzalo Higuain, Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close